מור דניאל, רכזת וראש התוכנית- מטפלת בבישול ואמנות, דוקטורנטית בחוג לחינוך באוניברסיטת חיפה. חוקרת את תחום הבישול הטיפולי (אפקטיביות והמשגה). מחבת הספר "מבשלים ביחד- תרפיה לילדים באמצעות בישול", חלוצה בתחום התרפיה בבישול בארץ ובעולם. עובדת מעל לעשור בקליניקה פרטית לתרפיה בבישול באופן פרטני, דיאדי וקבוצתי. מנחת קבוצות תרפיה בבישול במסגרות ציבוריות שונות. מרצה ומדריכה אנשי טיפול וחינוך.
בועז כהן, עובד סוציאלי קליני, מנחה קבוצות בישול רגשיות ועובד עם אוכלוסיות מגוונות- מכורים, נוער בסיכון, מתמודדי טראומה, נפגעי תקיפה מינית ועוד. מלווה בהקמת מטבחים טיפוליים ובעל ניסיון עשיר בעבודה במטבח. מדברת "בישולית" באופן שוטף.
מיכל אבס, מטפלת באמנות ומרפאה בעיסוק, מתמחה בהתפתחות הילד ובעיבוד חושי. בעלת ניסיון עשיר בעבודה עם ילדים ובשילוב בישול לקידום תהליכים טיפוליים למטרות מכוונות.
ליטל רוטשילד, מנחת קבוצות תרפיה בבישול, יוצרת קלפי Lookis- קלפי טיפול בבישול ומרצה בתוכנית להכשרת מנחי קבוצות של החוג לחינוך באוניברסיטת חיפה.
טליה אבר, מנחת קבוצות "מבשלים יחסים" קבוצות בישול להעמקת יחסים עם האחר ועם העצמי. עבור משפחות, זוגות, ארגונים ומחפשי זוגיות. מדריכת טיולים במרוקו ובעלים של "טליה גורמה ידידותי" – קייטרינג קטן ובוטיקי.
*במסגרת הקורס יתארחו מרצים נוספים מומחים בתחומם, התכנית כפופה לשינויים.